P&O

(Verplichte) vrije dagen in de kerstperiode en verlofaanvragen

12 december 2019

De faculteit is gesloten van 25 december tot en met 1 januari. In deze periode vallen de officiële feestdagen: 1e en 2Kerstdag en Nieuwjaardag.

Daarnaast kennen we een aantal verplichte vrije dagen (27, 30 en 31 december). Deze worden automatisch afgeschreven van je verlofsaldo.

Rondom de feestdagen zijn dit jaar een aantal dagen die je wel vrij moet nemen als je niet aanwezig bent: Dit zijn 23 en 24 december en 2 en 3 januari. Voor deze dagen moet je dus via Selfservice verlof aanvragen.

Het is belangrijk de aanvragen in Selfservice zo snel mogelijk te doen zodat de aanvraag nog dit jaar verwerkt kan worden. Als je hier nog vragen over hebt over verlof en Selfservice kun je terecht bij het PSSC.