Facilitair

7 februari: Warmetruiendag op de Faculteit der Rechtsgeleerdheid

5 februari 2020

Ook dit jaar doet de Faculteit der Rechtsgeleerdheid weer mee aan de Warmetruiendag. De thermostaten zullen door Vastgoed op 16 graden Celsius ingesteld worden.

Dat geldt voor:

• het gehele KOG (collegezalen én werkruimtes). Een verschil met voorgaande jaren, toen alleen de collegezalen meededen;
  • de gehele Oude Sterrewacht (collegezalen én werkruimtes). Ook een verschil met vorig jaar: toen deed de Oude Sterrewacht niet mee.

Extra verkoopdag Leiden Law School Hoodie op Warmetruiendag

Grijp op deze Warmetruiendag je kans op een originele Leiden Law School Hoodie te kopen! Vrijdag vindt er in de Global Lounge een extra verkoopmoment plaats tussen 11.00 uur en 13.00 uur.

De hoodies zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs, donkerblauw en wit. De hoodies kosten €29,50 per stuk. Betalen kan alleen met pinpas of creditcard. Kijk hier voor meer informatie over de hoodie.

Tot vrijdag!