Onderzoek

Indienen Fonds Chastelain-Nobach staat open voor alle gebieden en perioden; deadline nu 1 maart 2020

23 januari 2020

Bij het aankondigen van de subsidiemogelijkheden voor de Faculteit der Archeologie via de jaarlijkse projectsubsidieronde van het LUF blijkt de omschrijving van het Fonds Chastelain-Nobach onvolledig te zijn geweest. Dit fonds richt zich, voor wat betreft de financiering van veldwerk/opgravingen, expliciet op de periode van de Grieks-Romeinse Oudheid. Deze specificatie is echter onvermeld gebleven in de oorspronkelijke communicatie naar de faculteit. Hoewel dit inmiddels is rechtgezet op de website, is besloten dat het Fonds Chastelain-Nobach eenmalig open staat voor financiering van veldwerk/opgravingen voor alle gebieden en perioden. Om iedereen, op grond van deze nieuwe informatie, een kans te geven mee te dingen, heeft het LUF de periode van indienen voor dit fonds verlengd van 3 februari tot 1 maart 2020. Er is € 10K beschikbaar. Zie de website van het LUF voor de aanvraagprocedure.