Universiteit Leiden

nl en

Marian Hoeber bij de kunstcommissie van de faculteit

27 januari 2020

Marian Hoeber zal per 1 februari de kunstcommissie van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid komen versterken. Als kunsthistorica en met haar kennis van de Leidse culturele sector is zij een waardevolle aanvulling voor het team.

Helaas neemt de commissie ook afscheid van een commissielid. Ekaterina Pannebakker heeft aangegeven dat op het moment andere werkzaamheden meer haar aandacht vragen. Wij willen haar bedanken voor haar inzet.

Verder is de kunstcommissie op zoek naar kunstliefhebbers die zich willen inzetten voor het kunstbeleid van de faculteit. Heb je interesse, of wil je weten wat wij precies doen? Schroom niet en laat het ons weten. Wij nemen dan contact met je op.

Ons emailadres is: ArtCommissionLawSchool@LAW.leidenuniv.nl

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.