Aanvraag digitale tentamens 2020-2021

3 februari 2020

Digitaal tentamineren is de nieuwe hype. Verscheidene docenten zijn dit academisch jaar begonnen met het digitaal afnemen van hun tentamens in het USC. Vorig semester alleen al zijn er 1280 toetsen individuele toetsen afgenomen op een van onze chromebooks. Dit semester wordt dit aantal bijna verdriedubbeld (+- 3200).

Aanvraag digitale tentamens

Ben jij geïnteresseerd in het digitaal laten afnemen van je tentamens volgend academisch jaar? Laat dit dan voor 1 maart weten aan je studiecoördinator. Verwerk dit ook in je cursusomschrijving die dan moet worden aangeleverd. Mail ECOLe een lijst met tentamens waarvoor de aanvraag is gedaan en een schatting van het aantal deelnemende studenten.

Ben je wel geïnteresseerd in digitaal tentamineren, maar wil je graag meer informatie? ECOLe organiseert een informatiebijeenkomst waarin we je informeren over alle ins en outs van digitaal toetsen.

Informatiebijeenkomst