ICT

Brightspace activiteiten komen eraan

21 februari 2020

Misschien heb je het in de wandelgangen al gehoord: Brightspace komt eraan! Brightspace is vanaf september 2020 het nieuwe digitale onderwijssysteem van de Universiteit Leiden, en vervangt daarmee Blackboard. Binnenkort word je via je instituut uitgenodigd je op te geven voor één of meerdere trainingssessies.

Broodje Brightspace

Vanaf maart kun je onder genot van koffie, thee en iets lekkers kennismaken met Brightspace in een demo-sessie: Broodje Brightspace.
In april beginnen interactieve trainingen in een computerzaal van het Lipsius. En in augustus organiseren we inloopsessies voor last-minute vragen. Voor Campus Den Haag wordt een apart trainingsprogramma georganiseerd.

FAQ en contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen met het Facultair Implementatieteam (FIT) via ecole@hum.leidenuniv.nl of kijk op https://www.universiteitleiden.nl/brightspacefgw.