ICT

Interesse in digitaal tentamineren? Kom naar de informatiebijeenkomst

5 februari 2020

Sinds vorige zomer is het mogelijk om tentamens digitaal af te nemen in het USC. Dit collegejaar zijn verschillende docenten begonnen met het digitaal afnemen van hun tentamens in het USC. Zij maken gebruik van de toetssoftware Ans, die binnen onze faculteit ook ingezet wordt voor het digitaal nakijken van papieren tentamens. Digitale tentamens zijn mogelijk voor groepen tot 380 studenten.

Aanvraag digitale tentamens

Ben jij geïnteresseerd in het digitaal laten afnemen van je tentamens volgend academisch jaar? Geef dit dan door aan het secretariaat en/of de onderwijscoördinator van je afdeling. Tijdens de roostergesprekken zal geïnventariseerd worden welke tentamens men digitaal wil afnemen. Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Emma Faber (e.c.e.faber@law.leidenuniv.nl).

ICT & Onderwijs organiseert op dinsdag 25 februari om 10.00 uur een informatiebijeenkomst waarin we je informeren over alle ins en outs van digitaal toetsen. Kijk hier voor aanmelding.