Onderwijs, Organisatie, Financiën, Onderzoek

Maak kans op subsidie voor samenwerkingsproject over welzijn

11 februari 2020

Zeven vooraanstaande Europese universiteiten, waaronder Universiteit Leiden, hebben de handen ineen geslagen. Zij richten zich in hun samenwerking op de verbetering van levenskwaliteit van Europese burgers. De naam van de alliantie is dan ook de European University for Well-Being (EUniWell).

Startfonds

Heb je plannen voor een internationale samenwerking met maatschappelijke impact? Of werk je al samen met de alliantiepartners? Dien je voorstel in bij de EUniWell.

Deelnemende universiteiten EUniWell

Voorwaarden

Het startfonds stimuleert samenwerking tussen de partners van de alliantie. Het gaat hierbij niet alleen om samenwerking op het gebied van onderzoek, maar ook van onderwijs en beleidsontwikkeling:

• Zowel docenten, onderzoekers, studenten en ondersteunende staf kunnen een voorstel indienen.
  • De aanvragers komen van ten minste drie deelnemende universiteiten. Zij beschrijven hoe ook deelnemers van de andere partners kunnen aansluiten.
  • Het programma is niet beperkt in termen van inhoud of thema. De prioriteit gaat echter uit naar voorstellen die bijdragen aan de ambities van EUniWell op het gebied van Well-being, en naar projecten waaraan meer dan drie partners deelnemen.
  • Per project kan maximaal 25.000 euro worden aangevraagd.

Deadline

Dien je aanvraag in vóór 07 maart, 17.00 CET.