Onderwijs, Onderzoek

Meld je aan voor Europaeum

18 februari 2020

Masterstudenten en promovendi FSW kunnen zich aanmelden voor het event 'Civil Resistance: How Ideas, People and Movements can change Politics,' dat van 2 tot en met 4 april 2020 wordt gehouden in Oxford.

Deadline aanmelding is maandag 24 februari 2020.

Wat is het Europaeum?

Het Europaeum is een netwerk van 17 Europese topuniversiteiten waar de Universiteit Leiden al ruim 25 jaar lid van is. Het Europaeum is opgericht om jonge onderzoekers en leiders samen te brengen om met elkaar ontwikkelingen in Europa te bespreken en het pan-Europese denken te bevorderen.

Het Europaeum stimuleert samenwerking in onderzoek en onderwijs tussen vooraanstaande Europese universiteiten en ondersteunt wetenschappers en studenten in de organisatie van conferenties, colloquia en summer schools waarbij leiders uit politiek, cultuur en bedrijfsleven participeren in een interdisciplinaire dialoog met de wereld van de wetenschap. Het Europaeum wordt gecoördineerd vanuit Oxford University.