Oproep: Kandidaatstelling Faculteitsraad FGGA 2020

27 februari 2020

Op 17 en 18 maart 2020 vindt de kandidaatstelling plaats voor de verkiezingen van de Faculteitsraad 2020. Dit jaar kun je je kandidaatstellen voor één positie in de personeelsgelding (tussentijdse verkiezingen) en de posities in de studentgeleding. Het gaat in beide gevallen om een zittingstermijn van 1 jaar (2020-2021). Kijk hier voor meer informatie over de Faculteitsraad Faculteit Governance and Global Affairs.

Kandidaatstellingsformulier

Medewerkers en studenten van de Faculteit Governance and Global Affairs kunnen het volledig ingevulde kandidaatstellingsformulier inleveren bij het Facultair Stembureau van de Faculteit Governance and Global Affairs. Het Stembureau is op 17 en 18 maart 2020 geopend van 09:00-16:00 en bevindt zich op de volgende locatie: Schouwburgstraat, Kamer B1.07. Formulieren voor de kandidaatstelling vind je hier.

Let op: op de achterzijde van het kandidaatstellingsfomulier moet de verkiesbaarstelling worden ondertekend door vijf collega’s of medestudenten. Zij moeten kiesgerechtigd zijn binnen de FGGA. Medewerkers en studenten van andere faculteiten kunnen de kandidaatstelling niet ondertekenen.

Universitaire verkiezingen

De universitaire verkiezingen voor de Faculteitsraden en de Universiteitsraad vinden plaats van 20 t/m 23 april 2020. Bij de verkiezingen voor de Faculteitsraad van Faculteit Governance and Global Affairs wordt een personenstelsel gehanteerd. Dit betekent dat zetels rechtstreeks aan personen worden toegewezen.