Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Vertel over je onderzoek op Bessensap 2020

24 februari 2020

Wil je je onderzoek onder de aandacht brengen van wetenschapsjournalisten? Dat kan op vrijdag 12 juni tijdens Bessensap 2020. Aanmelden kan tot en met woensdag 18 maart 2020 aan via de NWO-site. De meest mediagenieke/nieuwswaardige onderzoeken worden geselecteerd voor een presentatie in de Rode Hoed.

Bessensap

Tijdens Bessensap ontmoeten journalisten, persvoorlichters en onderzoekers elkaar om te netwerken en kennis uit te wisselen over recente ontwikkelingen in de wetenschap en wetenschapscommunicatie. Reserveer 12 juni 2020 vast in je agenda.

Meld hier je onderzoekspresentatie aan

Onderzoeken die niet geselecteerd worden, zullen wel op een andere manier onder de aandacht gebracht worden. Je inzending is dus nooit voor niets. Half april maakt NWO bekend welke presentaties in het programma worden opgenomen.

Aanmelden
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.