ICT

Werkzaamheden netwerk

18 februari 2020

Op woensdag 19 februari wordt tussen 01.00 uur en 06:00 uur, op de locaties Huygens, Oort, LMUY en het Collegezalengebouw, een upgrade aan de centrale netwerkapparatuur uitgevoerd.

Geen netwerkverbinding
Als gevolg daarvan wordt de netwerkverbinding van alle lokale apparaten verbroken: VOIP (vaste) telefonie, WIFI, werkplekken, koffieautomaten, etc. Dit levert alleen een probleem op voor personen die op dat moment op deze locatie van de universiteit aan het werk zijn, en voor medewerkers die batchjobs hebben gepland of op afstand op hun pc werken.
Buiten de universiteit is de Remote NUWD-werkplek gewoon beschikbaar.

Geen toegang tot de gebouwen
Omdat er tijdens deze werkzaamheden een onderbreking optreedt in de telefonieverbinding en het op dat moment niet mogelijk is om te telefoneren, is op basis van het geldende veiligheidsprotocol toegang en verblijf in deze panden op woensdag 19 februari tussen 01.00 uur en 06.00 uur niet toegestaan.

Vragen of problemen?
Mail dan naar helpdesk@issc.leidenuniv.nl of bel het ISSC: 071 – 527 8888. Het ISSC op werkdagen geopend van 8.30 uur tot 17.30 uur.