35 jaar Bestuurskunde

9 maart 2020

Zoals u wellicht al had verwacht zijn we helaas genoodzaakt om onze lustrumviering op donderdag 26 maart aanstaande te annuleren.

We vinden dit uiteraard zeer spijtig maar respecteren de maatregelen die 12 maart jongstleden door het kabinet zijn aangekondigd ter voorkoming van verdere verspreiding van het coronavirus.
We hoopten ons lustrum met u te vieren. Op dit moment kunnen wij nog niets zeggen over een vervolg. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Op donderdag 26 maart 2020 vieren wij de 35e verjaardag van het Leidse instituut Bestuurskunde. We vinden het leuk om dit moment te delen met de mensen die in de afgelopen 35 jaar betrokken zijn geweest bij Bestuurskunde. Daarom ben je welkom om deze speciale avond samen met ons te vieren.

Vanaf 19.00 uur ben je welkom op de Schouwburgstraat waar wetenschappelijk directeur Bernard Steunenberg de Lustrum Viering opent. Het gaat een informatieve avond worden gevuld met entertainment en een moment om te netwerken. We sluiten de viering af met een feest waar we nog eenmaal met zijn allen het glas heffen. De Bestuurskunde-Alumni-Band, Wicked Problems, verzorgt hierbij de muziek.

Graag aanmelden via deze link.

De Universiteit Leiden volgt nauwgezet de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronavirus en dat betekent dat het evenement gewoon doorgaat. We houden je op de hoogte van eventuele veranderingen. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Wij hopen je te zien op 26 maart!
Tijd: 19:00 uur tot 00:00 uur

Let op: de voertaal van het evenement is Nederlands

19.00 uur Inloop
19.30 uur Entree auditorium
19.35 uur Welkom door Bernard Steunenberg - 35 jaar bestuurskunde in vogelvlucht - crowdfunding project
20.10 uur Diverse activiteiten voor de gasten uitgevoerd in teams. De teams bestaan uit een mix van de gasten. De activiteiten zijn een combinatie van informatie en entertainment met een beperkt competitie element.
21.40 uur     Bestuurskunde pub quiz
22.10 uur Bekendmaking van winnaars activiteiten programma