P&O

Gezond en effectief thuiswerken? Healthy University@Home helpt

31 maart 2020

Thuiswerken gaat niet altijd voor iedereen vanzelf. Het valt niet mee om het juiste ritme te vinden, je werkplek optimaal in te richten, continu bereikbaar te zijn, de kinderen bezig te houden en ook nog te focussen op je werk.

Healthy University@Home helpt je om op een gezonde en verantwoorde manier thuis te werken. Bekijk bijvoorbeeld de tips over bewegen tijdens je werkdag, contact met collega’s of over het aansturen van je teamLaten we er met elkaar het beste van maken!

Deel een thuiswerktip

Hoe overleg je efficiënt met collega's? Hoe begin je de werkdag en hoe sluit je hem weer af nu je niet hoeft te forenzen? En hoe zorg je ervoor dat je nog een beetje ergonomisch verantwoord kunt werken? Stuur je tip (eventueel met foto) naar Mieke Cabout van Healthy University@Home. De beste tips plaatsen we in het thuiswerkdossier.

Deel een tip