P&O

Ontwikkel online je persoonlijke en professionele vaardigheden

23 maart 2020

Leren op het werk doen we door kennis te delen met collega’s en door cursussen te volgen. Dat lijkt misschien lastig nu de meesten van ons thuis werken. Wil je graag je kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen? Bijvoorbeeld op het gebied van Communiceren, Creatief denken, Focus of Persoonlijk leiderschap?  Volg dan via de universiteit een gratis online training van New Heroes. Zij bieden trainingen aan in de volgende categorieën:

Deelname en inschrijven

Je kunt direct met de training starten. Inloggen doe je met je eigen ULCN-account.

Webinar ‘Zelf aan de slag met online leren’

Heb je vragen over het aanbod of inloggen? Het team van HRM Learning & Development beantwoordt ze graag in een van de webinars via MS Teams:

• Woensdag 25 maart om 14:00 (NL)
  • Donderdag 26 maart om 09:30 (NL
  • Vrijdag 27 maart om 14:00 (ENG)

Deelnemen aan het webinar? Stuur een mail naar Marleen Zwetsloot en je krijgt een uitnodiging. Webinar gemist? Geen probleem! Stel je vragen aan Marleen via mail of MS Teams.