Universiteit Leiden

nl en

Sociaal

Opbrengst kerstmarkt 2019 uitgereikt

27 maart 2020

Doortje van Helden (Stichting Present) met de cheque

Door al uw gulle gaven, tijdens de laatste Kerstmarkt, hebben wij de Stichting Present blij kunnen maken mt een cheque ter waarde van €482,50. Met dit geld gaan zij hulp bieden aan het revalidatiecentrum Topaz Revitel, waar voornamelijk ouderen revalideren die thuis niet verzorgd kunnen worden.  

Voor de bewoners kunnen nu puzzelboekjes en kleurpuzzelboeken gekocht worden om de dag een beetje door te komen. Deze groep ouderen hebben het er erg moeilijk mee dat er, naast 1x per dag 10 minuten videobellen, geen contact meer mogelijk is met de buitenwereld. 

Over Stichting Present

Stichting Present is opgericht vanuit het idee dat veel mensen wel graag iets voor een ander willen betekenen, maar niet altijd goed weten waar zij dan terecht kunnen.  Present Leiden wil als ‘vrijwilligersmakelaar’, de brug zijn tussen vrijwilligers en de hulpontvanger. Present stimuleert en faciliteert de inzet van vrijwilligersgroepen, om zo mensen, die graag eenmalig iets voor een ander willen betekenen, te laten ervaren dat vrijwilligerswerk leuk, mooi en dankbaar is om te doen!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.