Onderwijs

AFGELAST Ontwikkelingen programma harmonisatie onderwijslogistiek: bijeenkomst 19 maart.

2 maart 2020

Bijeenkomst geannuleerd wegens coronavirus

Vanwege de maatregelen die de Universiteit Leiden heeft genomen t.a.v. het coronavirus zijn wij tot onze spijt genoodzaakt om de bijeenkomst te annuleren. De bijeenkomst wordt verplaatst naar een nog nader te bepalen datum. Meer informatie volgt z.s.m. .

Binnen Universiteit Leiden is er veel variatie in onderwijslogistieke processen, zoals roosteren en inschrijven voor vakken en tentamens. Achter de schermen werken we hard om dit soort zaken te stroomlijnen in het programma harmonisatie onderwijslogistiek.

Bijeenkomst 19 maart

Ben je benieuwd hoe we de publicatie van de roosters verbeteren, een meer gebruiksvriendelijke wijze van invoer van studieresultaten voor docenten realiseren en één digitale plek realiseren waar studenten straks alle informatie kunnen vinden en handelingen kunnen verrichten om hun studie beter te organiseren? En wat dit voor jou betekent?

Tijdens de bijeenkomst op donderdag 19 maart van 15.00 – 17.00 uur in PLNT (Langegracht 70, Leiden) nemen we je graag mee in de ontwikkelingen binnen het programma. De voertaal van deze bijeenkomst is Nederlands.

We kijken uit naar je komst!