Universiteit Leiden

nl en

Verplaatsing postacademisch onderwijs voorjaar 2020

24 maart 2020

Het besluit van Universiteit Leiden dat er tot het einde van dit collegejaar geen fysiek onderwijs wordt gegeven betekent dat er ook tot 1 september 2020 ook geen postacademische onderwijsbijeenkomsten zullen plaatsvinden.

Momenteel zijn is het JPAO druk bezig met het inventariseren van de (praktische) mogelijkheden om cursussen en opleidingsdagen die zouden plaatsvinden tussen 16-3-2020 en 31-8-2020 te verplaatsen naar het najaar (vanaf september 2020) of eventueel het voorjaar 2021. 

Ingeschreven deelnemers informeren wij zo snel mogelijk per mail en/of telefoon. Wij verzoeken u onze berichtgeving per e-mail nauwlettend in de gaten te houden. Uiteraard communiceren wij eventuele wijzigingen van ons cursusaanbod ook op onze website www.paoleiden.nl.

Start cursussen en opleidingen in het najaar

In het najaar staan reeds een groot aantal cursussen en opleidingen gepland. Bekijk hier ons cursusaanbod www.paoleiden.nl Deze onderwijs-bijeenkomsten zullen, voor alsnog, gewoon plaatsvinden. De adviezen van het RIVM, de Rijksoverheid en Universiteit Leiden zijn daarin uiteraard leidend. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.