ICT, Onderwijs

Voor alle docenten: tools en tips voor remote teaching

16 maart 2020

Vanwege corona zijn colleges op locatie in elk geval tot 6 april niet mogelijk. Om je onderwijs online te kunnen voortzetten, biedt de universiteit je diverse tips en tools, en technische ondersteuning bij de toepassing daarvan.

Voor tools en tips over online colleges verwijzen we je naar de website remote teaching. Daar lees je onder meer hoe je een videocollege opneemt en via het videoplatform Kaltura deelt met je studenten, en hoe je ondanks de fysieke afstand toch interactief onderwijs kunt verzorgen. De informatie is opgedeeld in rubrieken, maar je kunt ook direct zoeken op trefwoord. In de FAQ vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

De komende periode wordt de informatie op deze site verder uitgebreid en geactualiseerd. Kom dus vooral geregeld terug om nieuwe tips & tricks te lezen.

Hulp nodig?

Als je de informatie die je zoekt niet kunt vinden, gebruik dan de Remote Teaching Tile in de Helpdeskportal om vragen te stellen. Alle vragen over het geven van online onderwijs zijn hier welkom.

Bij softwareproblemen of andere technische vragen is de helpdesk van het ISSC je graag van dienst. Bel 071 527 8888 of  stel je vraag via de ICT Helpdeskportal.