ICT, Onderwijs

Nieuwe online bron voor ondersteuning bij onderwijs op afstand

17 april 2020

Een nieuwe website voor ondersteuning bij onderwijs op afstand voor docenten en medewerkers van de Universiteit Leiden is gelanceerd. Deze website vervangt de Screensteps-website die in de eerste dagen van de COVID-19-crisis is opgezet en zal voor de komende periode de online bron zijn voor informatie en ondersteuning bij onderwijs op afstand. Met vragen over onderwijs op afstand, richtlijnen en best practices kunnen docenten en medewerkers op deze site terecht.

De website biedt naast technische en didactische ondersteuning ook:

De website is doorzoekbaar op onderwerp en trefwoord. Hij wordt wekelijks bijgewerkt met de meest actuele informatie en veelgestelde vragen. Nieuwe hulpmiddelen, tips en best practices worden de komende tijd steeds toegevoegd, dus zorg dat je de site regelmatig bezoekt.

Deze website is ontwikkeld door het Centre for Innovation van de Universiteit Leiden, in samenwerking met universiteitsbrede en facultaire supportteams. Neem contact op met de redactie van de site via teachingsupport@sea.leidenuniv.nl.