Universiteit Leiden

nl en

ICT

Doe mee aan het onderzoek over cybersecurity & privacy

14 mei 2020

De afgelopen tijd is er veel gebeurd op het gebied van privacy en cybersecurity. Begin dit jaar was er een beveiligingslek bij een van onze leveranciers. Er zijn veel phishing mails in omloop. En inmiddels werken we massaal thuis, waardoor we extra kwetsbaar zijn voor cyberaanvallen en datalekken.

Verdiep je in cybersecurity & privacy

Om de cyberweerbaarheid van medewerkers te verhogen, organiseert de universiteit met ACA-IT Solutions een bewustwordingscampagne. Medewerkers kunnen het komende jaar een aantal sessies en (e-learning) trainingen rondom het thema "cybersecurity & privacy" bijwonen. Maar voordat we daarmee kunnen beginnen, is het nodig om ons digitale gedrag in kaart te brengen. Dit doen we door middel van een vragenlijst, een zogenaamde nulmeting. 

Doe mee aan de nulmeting 

De resultaten van de nulmeting geven ons een goed beeld van de belangrijkste aandachtspunten en risico's op het gebied van informatiebeveiliging en digitaal werken. Hiermee bepalen we ook de inhoud van de sessies en trainingen die we dit jaar zullen organiseren. 

Wil je ons helpen de cyberweerbaarheid van de universiteit te verhogen, zodat we als organisatie beter beschermd zijn tegen cybercriminaliteit? Vul dan de vragenlijst in. Dit duurt ongeveer 15-20 minuten. Het invullen van de vragenlijst gebeurt anoniem en kent geen goede of foute antwoorden. 

Vul de vragenlijst in

Bedankt voor je medewerking!

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.