ICT

Is je besturingssysteem bijgewerkt?

3 april 2020

Werk je thuis op je eigen PC of laptop? We gaan er vanuit dat je met Windows 10/MacOS High Sierra (of nieuwer) werkt en dat je de nieuwste beveiligingsupdates installeert. Lees hier hoe dat moetIs je computer daar te oud voor? Overweeg dan een nieuwe aan te schaffen. Of overleg met je leidinggevende over een tijdelijke oplossing.

Het is voor jouzelf en voor de beveiliging van het universiteitsnetwerk van groot belang dat je werkt met software die up-to-date is. Heb je een computer met een verouderd besturingssysteem en log je in op bijvoorbeeld Office 365 of Microsoft Teams, dan wordt dat gemonitord door het ISSC. Er wordt contact met je opgenomen om je er nogmaals op te wijzen dat je je besturingssysteem moet updaten.