Facilitair

KOG gesloten voor studenten en medewerkers

8 april 2020

Het Kamerlingh Onnes Gebouw is nog steeds gesloten voor al onze studenten en medewerkers.

Bij hoge uitzondering én enkel na schriftelijke toestemming van leidinggevende,  kan in een vooraf afgesproken tijdslot het KOG worden bezocht. Dit kan enkel voor zaken die echt niet vanuit huis gedaan kunnen worden, denk aan het ophalen van een universitaire laptop bij ICT-beheer of het overzetten van data.

Hoe gaat dit in zijn werk?

• Stuur je aanvraag aan je leidinggevende (waarvoor, dag en tijdslot max. 4 uur).
  • Je leidinggevende stemt dit af met de servicedesk. De leidinggevende/wd koppelt het verzoek/de toestemming door naar de MAs. De MAs spreekt dag en tijdvak af met de medewerker.
  • Neem ook altijd je LU-card mee als je naar het KOG komt.

Omwille van ieders gezondheid vragen we je echt nog even geduld te hebben en vanuit huis te blijven werken.

Het is voor ons allen een uitdaging maar we doen dat samen en voor elkaar.