Onderwijs in tijden van Corona, hoe loopt het nu?

29 juni 2020

Oorspronkelijk gepubliceerd op 29 april 2020

Al het onderwijs en de toetsing online verzorgen vraagt een enorme inspanning, inzet en creativiteit van iedereen die hierbij betrokken is. Omdat we graag willen weten wat goed gaat en wat knelpunten zijn stellen we op reguliere basis via een korte poll een aantal vragen aan iedereen die bij onderwijs betrokken is. De poll is anoniem en gemaakt in Qualtrics.  De resultaten worden besproken met de portefeuillehouders onderwijs van de faculteiten. Bekijk en samenvatting van de resultaten van de poll die openstond van 29 mei tot en met 4 juni.

Met Qualtrics enquêtesoftware kunnen medewerkers van de Universiteit Leiden online vragenlijsten maken. Bij het verwerken van persoonlijke informatie volgen we het gegevensbeveiligingsbeleid van de universiteit.

Vul de nieuwe poll (29 juni) in (Engelstalig)