Remote Teaching webinars: stuur je idee op!

28 april 2020

Na enkele weken van "lockdown" en remote lesgeven ben jij als docent misschien nog steeds aan het zoeken naar de beste oplossingen voor jou en je studenten. Of misschien heb je al een fijne werkwijze ontdekt, maar ben je opzoek naar tips om het online lesgeven didactisch nog beter vorm te geven.

Webinars online onderwijs

Sinds het thuis lesgeven is begonnen, organiseert de Universiteit Leiden (Centre for Innovation i.s.m. ICLON) wekelijks webinars over het inrichten van online onderwijs. De webinars gaan over alles wat technisch en didactisch komt kijken bij het opzetten van remote & online onderwijs, zoals:

• het inrichten van online werkgroepen of colleges (met o.a. Kaltura Liveroom),
  • het opzetten van online toetsen,
  • educatieve podcasting,
  • toegankelijk maken van je online onderwijs,
  • privacy vraagstukken en meer.

Overzicht van alle webinars >>

Stuur ons je feedback

Tegen welke problemen loop je aan? Is er een onderwerp waar je het advies van een onderwijskundige, media maker of technisch tool expert goed voor kunt gebruiken? Wat wil je graag dat wij bespreken in de webinars voor online onderwijs? Deel je ideeën met ons.

Vul de survey in

Of stel een onderwerp voor door een mailtje te sturen naar
teachingsupport@sea.leidenuniv.nl (met als onderwerp: webinar idee).

Webinar op maat

Omdat elke opleiding anders is, met specifieke wensen en uitdagingen, verzorgen wij ook webinars op maat. Wil je dat we een webinar maken over een bepaald onderwerp voor een groep binnen je faculteit of instituut? Stuur dan een mail naar teachingsupport@sea.leidenuniv.nl.