ICT

Vanaf 6 april weer mail over wachtwoord wijzigen

3 april 2020

Het is je misschien opgevallen dat je tot vandaag geen mails hebt ontvangen over het wijzigen van je ULCN-wachtwoord. De verplichting om iedere 182 dagen je wachtwoord te wijzigen, was vanwege de overgang naar het thuiswerken tijdelijk stopgezet. Vanaf maandag 6 april ontvang je hier weer mails over.

Werkwijze op werklaptop van het ISSC

Werk je thuis op een werklaptop van het ISSC? Als je geen contact maakt met het universitaire netwerk vanaf je universitaire werkplek, wordt je wachtwoord NIET gesynchroniseerd naar je werklaptop. Je werkt dan voorlopig met twee verschillende wachtwoorden: je oude wachtwoord én je nieuwe wachtwoord.

Hoe werkt dat?

• Oude wachtwoord

Gebruik je oude wachtwoord om in te loggen op je ISSC-laptop, totdat je weer op je universitaire werkplek in Leiden of Den Haag verbonden bent met het universitaire netwerk.
  • Nieuwe wachtwoord

Gebruik je nieuwe wachtwoord om in te loggen op Office 365, webmail en alle ULCN-toepassingen waar je gebruik van maakt.

Vragen?

Vragen over het wijzigen van je wachtwoord vind je op de pagina over het ULCN-wachtwoord. Kom je er niet uit, neem dan contact op met de ISSC-helpdesk. Ze zijn er om te helpen en ondersteunen je graag.