Universitaire verkiezingen 2020: laatste dag om te stemmen

29 mei 2020

Stem vandaag nog voor de Universiteitsraad en beslis mee over belangrijke onderwerpen binnen de Universiteit Leiden, zoals onderwijskwaliteit, nieuwe gebouwen, faciliteiten en personeelsbeleid.

Hoe werkt het stemmen?

Tot vrijdagmiddag 29 mei 16.00 uur zijn de verkiezingen voor de personeelsgeleding van de Universiteitsraad. Klik op de button om in te loggen in de stemapplicatie. Na het invullen van je ULCN gegevens kun je je stem uitbrengen.

Stemmen

Verlaat onze website om deze video te bekijken.

Partijen en kandidaten

Deze personeelspartijen doen mee aan de verkiezingen voor de Universiteitsraad:
•    PhDoc
•    FNV Overheid

Lees ook het interview waarin lijsttrekkers Nicolas Kontovas (PhDoc) en Remco Breuker (FNV Overheid) zich voorstellen.

Bekendmaking verkiezingsuitslag

Op donderdag 4 juni zal de voorzitter van de Universiteitsraad, Charlotte de Roon, de uitslag van de verkiezingen online bekendmaken. De resultaten worden ook gepubliceerd op universiteitleiden.nl/verkiezingen.