Onderwijs, Organisatie, P&O

Hoe werk je in deze tijd prettig vanuit huis en hoe geef je effectief leiding?

20 mei 2020

Thuiswerken in tijden van corona is voor veel mensen een uitdaging. Je werkritme is thuis anders dan op kantoor. Hoe zorg je voor een goede balans tussen werk en privé? Ook voor leidinggevenden is het zoeken naar andere manieren van (samen)werken. Daarom organiseert de universiteit volgende week twee online workshops: 'Leidinggeven in Online Tijden' en 'Effectief en prettig thuiswerken'.

Webinar Leidinggeven in Online Tijden (26 of 28 mei)

Onder leiding van ervaren trainers van Aletta Wubben, Mens- en organisatieontwikkeling, onderzoek je samen met andere leidinggevenden welk type leiderschap past bij jou, je team en deze online tijden. Dit webinar is een introductie op een verdiepende leergang in juni met hetzelfde thema.

Doelgroep en prijs

De workshop is bedoeld voor leidinggevenden van Universiteit Leiden en is gratis.

Je kunt de workshop volgen op dinsdag of donderdag:

• dinsdag 26 mei, 10:00 - 11:30 uur
  • donderdag 28 mei, 12:30 - 14:00 uur

Effectief en prettig thuiswerken (28 mei)

Tijdens deze online workshop leer je hoe je time- en zelfmanagementtheorieën kunt toepassen op je eigen werksituatie. Je wisselt ervaringen en tips uit met andere deelnemers en je ontvangt een e-book met theorieën en modellen, inspirerende artikelen, handige (digitale) hulpmiddelen en tips.

Doelgroep en prijs

• de workshop is bedoeld voor medewerkers van Universiteit Leiden
  • de workshop kost €80,-

• donderdag 28 mei, 13:30 - 17:00 uur

Meer informatie & aanmelden

Ben je benieuwd welke manier van leidinggeven in deze tijden het beste bij jou past? Of kun je wel wat tips gebruiken over hoe je thuis de principes van timemanagement en zelfmanagement kunt toepassen?

Meld je aan voor één van de workshops