Universiteit Leiden

nl en

Introductie juridische webinars door JPAO Leiden

6 mei 2020

Juridisch PAO Leiden, onderdeel van de Universiteit Leiden, biedt de komende periode een aantal gratis te volgen online juridische webinars aan.

Vanwege de coronacrisis en getroffen maatregelen zijn wij genoodzaakt om tot 1 september 2020 geen fysieke postacademische onderwijs-bijeenkomsten te faciliteren. Toch willen wij juridische professionals van dienst zijn om hen ook deze periode van kennis en actuele ontwikkelingen in de rechtspraak te blijven voorzien, aldus Marco van der Ree, directeur Juridisch PAO Leiden.

Met trots introduceren wij een aanbod aan gratis webinars in diverse rechtsgebieden, waaronder fiscaal recht en huurrecht. De webinars worden gedoceerd door zeer ervaren sprekers die zowel wetenschappelijke als praktische inzichten overbrengen. De webinars zullen plaatsvinden via het beveilgide webbased online onderwijssysteem Kaltura Live. Verdere instructies over de toegang tot het webinar ontvangt u na inschrijving.

Doelgroep webinars

De juridische webinars zijn gericht op de juridische professional die in deze tijd zijn/haar kennis up to date wilt houden. Per webinar kan de doelgroep verschillen, afhankelijk van de onderwerpen die besproken worden. Op de informatiepagina van ieder webinar staat de doelgroep omschreven.

Een greep uit het aanbod webinars:

Webinar Tax Integrity door mr. dr. Arnaud Booij

Dinsdag 26 mei, 10.00 – 11.00 uur

Arnaud Booij gaat in op het thema “Tax Integrity” en wat dit thema betekent voor financiële instellingen, juridische en fiscale dienstverleners. Ook worden illustraties van maatregelen besproken die betrokken instellingen en bedrijven kunnen nemen om deze risico’s te beheersen. 

Meld u aan voor het webinar 'Tax Integrity'

Webinar Huur en Corona door mr. Elout Korevaar 

Dinsdag 2 juni, 13.00 – 14.00 uur

Dhr. Korevaar geeft een toelichting welke standpunten worden ingenomen rondom de betaling van huur van bedrijfsruimte in tijden van de corona-uitbraak. Daarnaast wordt de spoedwet verlenging tijdelijke huurovereenkomsten besproken en wat de gevolgen zijn van het brancheakkoord over het voorkomen van ontruimingen in de tijden van COVID-19.

Meld u aan voor het webinar Huur en Corona.

Bekijk ons volledige aanbod juridische webinars.

PO-Certificering

Advocaten die een certificaat wensen te ontvangen, dienen na afloop van ieder webinar 5 vragen te beantwoorden. Bij goed gevolg ontvangen zij na afloop 1 PO NOvA.

Cursusaanbod JPAO Leiden

Het Juridisch PAO Leiden organiseert en faciliteert postacademisch onderwijs voor advocaten en juridisch geschoolde of georiënteerde professionals. Bekijk ons actuele cursusaanbod. Het aankomende najaar vinden in diverse rechtsgebieden (actualiteiten) cursussen en specialisatietrajecten plaats. Daarnaast vinden er ook in het najaar diverse webinars plaats.

Bekijk ons actuele cursusaanbod.

Alumni van de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Leiden ontvangen altijd 10% korting bij inschrijving!

Wilt u op de hoogte blijven van ons actuele cursusaanbod in uw rechtsgebied, het laatste nieuws en aantrekkelijke kortingsacties? Meld u vrijblijvend aan voor onze gratis nieuwsbrief. Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.