P&O

Opdrachten LDE traineeship gezocht: inschrijfperiode verlengd tot 9 juni

26 mei 2020

Geef jij een startende academicus de kans om werkervaring op te doen binnen de universiteit? Meld je opdracht of project aan voor het LDE traineeship. We zijn op zoek naar uitdagende en inspirerende opdrachten voor eerste en/of tweedejaars trainees, voor de lichting per 1 september 2020. Voorbeelden van traineeships zijn (junior) beleidsmedewerker, secretaris, coördinator, adviseur of projectmedewerker binnen verschillende domeinen zoals onderwijszaken, financiën, HR, strategische ontwikkeling, ICT of communicatie.

Update 26 mei: inschrijfperiode verlengd tot 9 juni

Er zijn nog enkele plekken beschikbaar voor opdrachten voor eerste en/of tweedejaars trainees. Heb je een geschikt project voor een LDE traineeship, neem dan voor 9 juni contact op met HRM - Alex Vernooij.

LDE traineeship

Het 2-jarig LDE traineeship is het gezamenlijke traineeprogramma van de Universiteit Leiden, de Technische Universiteit Delft en de Erasmus Universiteit Rotterdam (LDE). Een trainee vervult tweemaal een opdracht van één jaar bij een van de faculteiten of ondersteunende diensten van een LDE-universiteit. De trainees volgen ook een trainingsprogramma en krijgen begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.