Universiteit Leiden

nl en

P&O

Blijf gezond, neem verlof op

25 juni 2020

Iedereen is erbij gebaat om nieuwe energie op te doen om op de lange termijn gezond en vitaal te blijven. Ook als je niet van plan bent om weg te gaan, is het goed om een vrije periode in te plannen. Zeker na de afgelopen drukke en soms stressvolle periode is het belangrijk om even los te komen van het werk en uit te rusten. Door een verlofplanning te maken en ook daadwerkelijk van verlof te genieten draag je bij aan een gezonde werksituatie.

Ben je een leidinggevende? Gezondheid, welzijn en werkdruk zijn actuele thema’s die in Coronatijd nog meer aandacht vragen. Het opnemen van verlof is een belangrijk instrument, dus agendeer de verlofplanning bij je team. Dit geldt ook voor medewerkers met een jaarafspraak. 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.