Breng jij jouw onderwijsinnovatie in praktijk met een Comeniusbeurs?

2 juni 2020

Het hoger onderwijs vernieuwt in deze bijzondere tijden sneller dan ooit. Ben je geïnspireerd geraakt om jouw innovatie verder uit te werken en verdient deze een landelijk podium? Met een Comeniusbeurs kun je innovatieprojecten uitvoeren die bijdragen aan de verbetering van het hoger onderwijs.

Informatiesessie

Wil je graag een aanvraag indienen voor één van de Comeniusprogramma’s? Reserveer 23 juni van 13.00-15.00 uur dan alvast in je agenda. Op die dag organiseert Universiteit Leiden een online informatiesessie

Elk jaar worden er voor de  Teaching en Senior Fellow-beurzen drie thema’s vastgesteld, met een vierde vrije thema. De thema's voor 2021 zijn:

• De eerste honderd dagen van de student
  • Werken aan maatschappelijke vraagstukken
  • Succesvol afstuderen
  • Vrij thema over de volledige breedte van de Strategische agenda hoger onderwijs en onderzoek ‘Houdbaar voor de toekomst.’

De calls for proposals van het Comeniusprogramma 2021 staan online op de website van NRO. De deadlines voor het indienen van intentieverklaringen zijn begin september.

Wil je meer weten over het Comeniusprogramma? Kijk op de pagina Comeniusprogramma of op de website van NRO.

Contact

Heb je interesse om een voorstel in te dienen in de volgende ronde, of vragen over de procedure? Neem contact op met Anne Terra Verhage (beleidsmedewerker SAZ) of Kathelijne Smits (Subsidieadviseur SOZ).