Faculty Club weer geopend

12 juni 2020

Vanaf maandag 15 juni opent de Faculty Club haar deuren en kun je weer genieten van een drankje, lunch of diner. Ook is de Faculty Club weer beschikbaar voor vergaderingen en presentaties.

Reserveren

Je reserveert via het gebruikelijke emailadres. De Faculty Club bespreekt graag met jou je lunch- of dinerwensen. In de bevestigingsmail reageren onze medewerkers met de datum en tijd van je reservering, de toegewezen ruimte en actuele informatie over aangepaste richtlijnen/dienstverlening vanwege de coronamaatregelen.

RIVM-richtlijnen

Wij vragen je rekening te houden met de richtlijnen van het RIVM en deze te handhaven tijdens je bezoek. Heb je gezondheidsklachten, zoals verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts? Dan vragen wij je dringend om de Faculty Club niet te bezoeken.

Reserveer nu per mail