Universiteit Leiden

nl en

Organisatie

Online masterclass ‘The Future of Law’

11 juni 2020

Een toekomst waarin bedrijven worden aangeklaagd omdat zij geen gebruikmaakten van artificiële intelligentie? Het is denkbaar. In hoeverre gaat de invloed van nieuwe technologieën verandering teweeg brengen in het rechtssysteem? De online masterclass The Future of Law gaat in op de digitale trends en hoe bedrijven en juristen zich hierop kunnen voorbereiden.
 
Aanmelden: Masterclass The Future of Law
Wanneer: dinsdag 23 juni 2020, 13.00-14.00 uur
Waar: online
 
Organisatie: PLNT, het centrum voor innovatie en ondernemerschap in Leiden. Bij PLNT wordt onderwijs gegeven vanuit de universiteit, vinden startende ondernemers een plek en kunnen studenten allerlei evenementen bezoeken en programma’s volgen om zich naast hun studie verder te ontwikkelen. PLNT is gelieerd aan de universiteit.
 

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.