USC Zomerabonnement: drie maanden sporten voor slechts € 41,50

3 juni 2020

Een kilootje teveel overgehouden aan het quarantaineleven? Of kan je conditie wel een opkikker gebruiken? Met het zomerabonnement van het USC kom je zeer voordelig (weer) helemaal in vorm.

Drie maanden voordelig sporten voor iedereen

Met een zomerabonnement sport je van 1 juni tot en met 31 augustus voor slechts € 41,50! Dit aanbod geldt voor studenten, medewerkers én externen.

Sportaanbod

In drie verschillende outdoor zones (Power, Dans en Yoga) kun je meedoen met groepslessen. Het aanbod is zeer gevarieerd: kom bijvoorbeeld voor een les clubpower, bootcamp, jumping, club yoga, meditatie, zumba, buikdansen of hiphop femme.

Ook kun je de buitenvelden reserveren voor voetbal, rugby, hockey, frisbee of tennis. Uiteraard gebeurt alles op 1,5 meter afstand van elkaar. Het buitenterrein van het USC is hier op ingericht.

Of heb je zin om baantjes te trekken? Ook in de zwembaden kun je deze zomer weer terecht met je abonnement.

Bekijk het volledige sportaanbod

Kom voordelig sporten bij het USC

Je kunt je ook aanmelden via de My USC Leiden Sports app

Sluit een zomerabonnement af