Onderwijs

Vragen over online onderwijs? Neem contact op met de Science Teacher Support Desk

13 juli 2020

In het nieuwe collegejaar komen er meer mogelijkheden voor onderwijs op de campus. De capaciteit van de gebouwen blijft echter beperkt. Deze beperkte capaciteit betekent dat er bij de start van het nieuwe collegejaar een mix zal blijven van digitaal en fysiek onderwijs.

Afgelopen maanden heeft het ICTO-team support geleverd bij vragen van docenten over het digitaal maken van onderwijs. Nu het online onderwijs voorlopig deels door blijft gaan, is het tijd voor uitbreiding van het team. Dit doen we met collega’s met onderwijskundige expertise vanuit het ICLON, en expertise op het gebied van tooling en blended learning vanuit het Center for Innovation. Samen vormen zij de ‘Science Teacher Support Desk’.

De Science Teacher Support Desk biedt jou als docent advies en ondersteuning bij de vormgeving van jouw online en hybride onderwijs. Ondersteuning wordt gegeven bij vragen als: hoe kan ik mijn online of hybride onderwijs het beste opzetten? Kun je ondersteunen bij het maken van video-opnamen? Kun je me helpen bij het inrichten van Brightspace? Et cetera.

De Science Teacher Support Desk bestaat uit Anne-Martine Gielis, Iza Ritsema-Matze, Amber Gerritsen, Christel Verberg, Tanja de Bie, Bart Monsma-Hempel, Hessel Tempelaar en Marc Otjens.

Heb je vragen? Neem dan contact op met de Teacher Support Desk via: seeds@science.leidenuniv.nl.