Universiteit Leiden

nl en

Onderwijs, Organisatie

Zomer bij het onderwijsbureau

16 juli 2020

Terwijl de eerste mensen al op vakantie gaan, wordt er ook nog hard gewerkt aan de roosters voor volgende academische jaar. Universiteit Leiden biedt het onderwijs in het eerste semester van 20-21 hybride aan: op afstand omdat het kan, fysiek áls het kan. Dit betekent er de afgelopen weken hard is gewerkt om een goede mix van online en on campus onderwijs te ontwikkelen. Wij verwachten alle studenten snel, maar in ieder geval voor 1 augustus, meer inzicht te kunnen geven in de roosters van zowel het online als het on campus onderwijs. Daarnaast zullen wij jullie dan verder informeren over het inhalen van cursussen die zijn vervallen door de Covid-maatregelen en met welke maatregelen je rekening moet houden als je naar de faculteit komt. 

 

Wij proberen tijdens de zomermaanden zoveel mogelijk bereikbaar te zijn, maar in verband met de vakanties kan een reactie wat langer op zich laten wachten. De studieadviseurs zullen hun aanwezigheid aangeven in een automatische reply. Bij dringende zaken kun je je bericht altijd sturen naar onderwijs@arch.leidenuniv.nl.

Het Onderwijsbureau wenst iedereen een fijne zomer!

Yvonne van Eijk
Laura van Hoof
Else Jonk
Corijanne Slappendel

Femke Tomas
Jesca Zweijtzer
Marjet de Ruyter

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.