Meld je aan voor het Policy Academy Programme

26 augustus 2020

Het Policy Academy Programme richt zich op jonge onderzoekers die meer maatschappelijke impact willen maken met hun onderzoek door inzicht te krijgen in de Nederlandse bestuurs- en beleidscontext.

Het programma bestaat uit vier workshops, waarvan de eerste twee online. In de workshopserie ga je dieper in op hoe je de interactie aan kan gaan met beleidsmakers, de media en de bredere samenleving. De manier waarop je jouw onderzoek kan vertalen voor verschillende doelgroepen en hoe jouw onderzoek(sresultaten) het beleidsproces kunnen informeren. Het programma is interessant voor early career researchers van Universiteit Leiden uit alle disciplines (met een focus op sociale- en geesteswetenschappen) die ook buiten de academie impact willen maken.

Centraal in het programma is de focus op jouw persoonlijke rol en drijfveren als onderzoeker en hoe jouw kennis en onderzoek impact kan maken op beleid. Het is dus ook relevant voor het schrijven van een sterke impact paragraaf in proposals.

Geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie en inschrijvingen (Het programma is in het Engels).