ICT, Onderwijs

Heb je verbindingsproblemen met programma's zoals MS Teams en Kaltura?

2 september 2020

Veel docenten en studenten over de hele wereld gebruiken op dit moment remote teaching tools zoals MS Teams en Kaltura. Dit intensieve gebruik leidt soms tot kortdurende vertraging of uitval van de tools. Het ISSC houdt dit actief in de gaten.

• Kom je tijdens het lesgeven een probleem tegen? Neem dan contact op het met het ISSC via +31 71 527 8888 (werkdagen 8: 30-17: 30 uur). Kies de menuoptie voor docenten. Je krijgt dan direct de juiste personen aan de lijn.
  • Tip: check de verbinding en apparatuur voordat je ‘live gaat’. Zie de voorbereidingschecklist.

Extra ondersteuning voor online en blended onderwijs

Er zijn multifunctionele teams samengesteld die ondersteuning bieden bij verschillende aspecten van blended (hybride) onderwijs. Voor alle didactische vragen is zowel facultaire en centrale (CFI / ICLON) ondersteuning voor docenten uitgebreid.

Technische vragen en problemen

Heb je technische problemen bij online onderwijs?

Bel de Helpdesk ISSC.
Wil je weten of er een storing is? Check de storingsmeldingen op de ISSC-statuspagina.

Heb je technische vragen over audiovisuele apparatuur op locatie?

Neem contact op met de lokale audiovisuele dienst.

Wil je weten welke online tools je mag gebruiken?

Kijk dan op de pagina tool-overzicht op de remote-teaching-website.
Vragen en advies over didactiek

Heb je algemene vragen over lesgeven op afstand?

Kijk op website Teaching Support
Heb je advies nodig over het structureren of herontwerpen van je lessen? Neem contact op met het onderwijsondersteuningsteam van jouw faculteit.