Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Luris webinar series: maak kennis met Horizon Europe

25 november 2020

Op 1 januari 2021 lanceert de Europese Commissie het nieuwe onderzoeks- en innovatieprogramma Horizon Europe. Van 8 tot en met 15 december organiseert Luris daarom een aantal introductiewebinars. Tijdens de webinars krijg je meer informatie over het programma en de verschillende onderzoeksthema's van Horizon Europe. De presentaties worden verzorgd door de nationale contactpunten en er is voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

We verzoeken je het webinar 'Introduction to Horizon Europe' te volgen voordat je aan een van de andere sessies deelneemt, de informatie die je hier krijgt over het programma wordt niet herhaald in de sessies over de onderzoeksthema's.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.