Universiteit Leiden

nl en

Meld je aan voor de gastcolleges van (jeugd)literatuurschrijver Bibi Dumon Tak!

25 september 2020

Bibi Dumon Tak

Meld je nog aan voor de colleges van gastschrijver Bibi Dumon Tak!

Bibi Dumon Tak is de Leidse gastschrijver 2020, zij is bekend van haar jeugdliteratuur en romans voor volwassenen. Tijdens haar colleges zullen gevarieerde onderwerpen aan bod komen: denk aan ethische vraagstukken (mag je over homo's mag schrijven als je het zelf niet bent?), poëzie voor kinderen en dieren in de literatuur. De colleges zijn interactief en er is ook veel ruimte voor oefening met creatief schrijven. 

De colleges starten op 16 september. Meld je nu nog aan! Dat kan via de aanmeldknop hieronder.

Meld je aan voor de gastcolleges!

Meld je aan
Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.