Onderwijs, Onderzoek

Nieuwe Erasmus+ call: Digital Education Readiness

1 september 2020

De Europese Commissie heeft in reactie op de coronacrisis een nieuwe Erasmus+ call voor Strategische Partnerschappen (Key Action 2) opengesteld. Het gaat om projecten binnen het thema ‘Digital Education Readiness’.

Belangrijke data

Online voorlichtingssessie: 8 september 2020 van 15.30 - 17.00 uur (hoger onderwijs)
Schrijf je in vóór 7 september 2020 12.00 uur.
Deadline inleveren projectvoorstellen:  29 oktober 2020 om 12.00 uur
Startdatum projecten: tussen 1 maart en 30 juni 2021

Thema 'Digital Education Readiness'

Projecten binnen dit thema draaien om:

• het (zo optimaal mogelijk) toerusten van onderwijs- en trainingssystemen voor online en afstandsonderwijs.
  • het ondersteunen van docenten bij het ontwikkelen van digitale vaardigheden.
  • het bewaren van het inclusieve karakter van het onderwijs.

Vragen? Advies nodig?

Heb je vragen of heb je advies nodig? Neem dan contact op met Kathelijne Smits, subsidieadviseur (International Relations Office, Studenten- en Onderwijszaken).

Aanmelden voorlichtingssessie

Via de website van Erasmus+ kun je je aanmelden voor de online voorlichtingssessie. Schrijf je in vóór 7 september 2020 12.00 uur. Na inschrijving krijg je een e-mail met de deelnamelink voor de Microsoft Teams-meeting.