Opleidingscommissie zoekt nieuwe student-leden

30 september 2020

Ken jij studenten die geïnteresseerd zijn in de kwaliteit van het onderwijs van de opleiding én beschikken over goede communicatieve vaardigheden? Wijs hen dan op de vacatures bij de opleidingscommissie!

Per 1 november a.s. zal de studentgeleding van de opleidingscommissie worden vervangen. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe student-leden voor de opleidingen:

• propedeuse juridische opleidingen en Criminologie
  • bachelor Rechtsgeleerdheid - Economie
  • bachelor Rechtsgeleerdheid - International Business Law
  • bachelor Notarieel Recht
  • bachelor Fiscaal Recht
  • bachelor Criminologie
  • master Rechtsgeleerdheid - Encyclopedie en Filosofie van het Recht
  • master Rechtsgeleerdheid - European Law
  • master Rechtsgeleerdheid - Public International Law
  • master Rechtsgeleerdheid - Financieel Recht
  • master Rechtsgeleerdheid - Arbeidsrecht
  • master Rechtsgeleerdheid Ondernemingsrecht
  • master Rechtsgeleerdheid Staats- en bestuursrecht
  • master Rechtsgeleerdheid Straf- en strafprocesrecht
  • master Fiscaal Recht
  • master Notarieel Recht
  • master Jeugdrecht
  • master Criminaliteit en Rechtshandhaving: Criminologie en Veiligheidsbeleid
  • master Criminaliteit en Rechtshandhaving: Criminology and Criminal Justice
  • master Criminologie - Forensische Criminologie

De gezamenlijke opleidingscommissie komt 7 keer (à 2/3 uur) per jaar bijeen om advies uit te brengen aan het onderwijsbestuur. Daarnaast kom je 3 à 4 keer per jaar bijeen met je eigen opleidingscommissie om te spreken over bijvoorbeeld vakevaluaties. Voor je werkzaamheden ontvang je een vergoeding.

Geïnteresseerde studenten kunnen uiterlijk op maandag 12 oktober 2020 hun cv en een motivatiebrief van maximaal één A4 of een filmpje waarin je je sollicitatie toelicht sturen naar: onderwijsbeleid@law.leidenuniv.nl, t.a.v. mevrouw L. Kremers.

De sollicitatiegesprekken zullen waarschijnlijk plaatsvinden op maandagmiddag 19 oktober en donderdagmiddag 22 oktober 2020.

Voor informatie over de functie kun je terecht bij Lotte Kremers (l.kremers@law.leidenuniv.nl)