P&O

Deadline Keuzemodel Arbeidsvoorwaarden: 30 november

5 oktober 2020

Let op: Per 22 september 2020 is het niet meer mogelijk om gebruik te maken van de kilometervergoeding woon-werkverkeer uit het keuzemodel Arbeidsvoorwaarden. We maken een uitzondering voor medewerkers tot en met schaal zes. Deze maatregel geldt tot en met 31 december 2020.

Sport je bij het Universitair Sportcentrum of Fit for Free? Of volg je een studie of opleiding? Dan kun je de kosten laten verrekenen met je brutoloon via het keuzemodel arbeidsvoorwaarden. Je kunt op deze manier voor een deel zelf je arbeidsvoorwaardenpakket samenstellen. Bekijk alle mogelijkheden >>

Dien aanvraag uiterlijk 30 november in

Wil je dit jaar nog gebruikmaken van het keuzemodel arbeidsvoorwaarden? Dien je aanvraag dan uiterlijk 30 november in. De meeste aanvragen van het keuzemodel arbeidsvoorwaarden dien je digitaal in via Self Service. De aanvragen die via een ander formulier dan Self Service verlopen, hebben een langere afhandelingstijd. Het is in die gevallen nog belangrijker de aanvraag op tijd in te dienen.