Sociaal

Healthy University @LeidenLaw: laat zien hoe jij fit blijft en win een fruitmand

15 oktober 2020

In de Healthy University Week, van 26 tot en met 30 oktober, kunnen alle medewerkers van de Universiteit Leiden weer meedoen aan een groot aantal gezonde activiteiten. Vanwege de coronamaatregelen vinden alle activiteiten digitaal plaats, maar het aanbod is er niet minder om!

Als Faculteit der Rechtsgeleerdheid vinden wij het heel belangrijk dat onze medewerkers, juist in deze tijden van corona, fysiek en mentaal in conditie blijven. Hoewel velen van ons thuiswerken en daardoor niet dagelijks hun collega’s spreken, willen we elkaar toch aansporen om fit te blijven.

Laat het zien!

Laat daarom aan je collega's zien hoe jij fysiek en/of mentaal gezond blijft. Dus doe jij bijvoorbeeld mee aan een van de Healthy University-activiteiten? Of ga jij liever de wei in om hard te lopen of te wandelen? Maak er een foto of video van en stuur die naar ons. Of maak bijvoorbeeld een foto van jouw gezonde ontbijt of lunch. Zo brengen we elkaar op goede ideeën.

Stuur je foto('s) en/of video('s) uiterlijk vrijdag 30 oktober naar online@law.leidenuniv.nl met als onderwerp ‘Healthy’. De leukste inzendingen plaatsen wij in een artikel op de medewerkerssite en onder alle inzenders wordt een lekkere en gezonde fruitmand verloot!