Facilitair, Organisatie

Is je thuiswerkplek veilig en goed ingericht? Vul het formulier in

22 oktober 2020

Door de recente maatregelen is het de verwachting dat wij voorlopig nog thuis zullen moeten werken. We vinden het belangrijk dat je thuis een ook goede werkplek hebt. Kunnen wij je hierbij nog van dienst zijn?

Facultaire kantoorbenodigdheden voor thuis

De faculteit biedt aan om iedereen die een bezoldigde (betaalde) aanstelling heeft bij de faculteit, te voorzien van de juiste kantoorbenodigdheden voor de werkplek thuis. Check hier de juiste inrichting van je werkplek thuis.

In het formulier kun je aangeven wat je nog nodig hebt en welke kantoorbenodigdheden je reeds thuis hebt staan. De kantoorbenodigdheden die je ontvangt/hebt ontvangen voor je thuiswerkplek blijven eigendom van de faculteit. Dat geldt ook voor kantoorbenodigdheden die je reeds hebt gedeclareerd bij de faculteit. Ga er dus voorzichtig mee om.

Inventarisatie formulier

Wij verzoeken je dit formulier vóór 31 oktober 2020 in te vullen.

In november vindt de inventarisatie plaats en na goedkeuring van de leidinggevende worden de kantoorbenodigdheden zo snel mogelijk bij je thuis bezorgd.

Heb je nog vragen, mail dan naar Faculteitsbestuur@law.leidenuniv.nl