Organisatie

Nieuwe verkiezingen studenten in opleidingscommissies van woensdag 14 oktober t/m zondag 18 oktober

13 oktober 2020

Onlangs zijn verkiezingen gehouden voor de studentgeleding van een aantal opleidingscommissies. Helaas zijn we genoodzaakt om de verkiezingsuitslag ongeldig te verklaren. Er is namelijk door verschillende mensen melding gemaakt van de fraudegevoeligheid van de verkiezingsapplicatie. Na onderzoek is inderdaad gebleken dat – ondanks diverse controles die door het systeem worden uitgevoerd – de mogelijkheid tot fraude aanwezig is en dat daardoor alle stemmen ongeldig dienen te worden verklaard.

Inmiddels is de verkiezingsapplicatie aangepast naar de manier waarop bijvoorbeeld de faculteit Sociale Wetenschappen deze verkiezingen organiseert, zodat de verkiezingen op een veilige wijze opnieuw gehouden kunnen worden. Met excuses aan de kandidaten en commissies wordt op woensdag 14 oktober een nieuwe uitnodiging verstuurd, waarin studenten van de betrokken opleidingen wordt gevraagd opnieuw te stemmen. Dit heeft geen invloed op opleidingscommissies waarvoor geen verkiezingen zijn uitgeschreven.

De nieuwe verkiezingen lopen van woensdag 14 tot en met zondag 18 oktober 2020.