Registreer en archiveer je documenten

14 oktober 2020

Nu we wegens het Coronavirus veel thuiswerken kan het zijn dat het archiveren van documenten wat onderbelicht en uit het zicht is geraakt. Maar vooral bij het werken thuis is het heel belangrijk dat afspraken, memo’s, vergaderstukken, overeenkomsten en alle andere belangrijke documenten terug te vinden zijn. Een e-mail over een zakelijke transactie of afspraak bijvoorbeeld, moet vastgelegd worden in het centrale document managementsysteem.

Hiermee voldoet de universiteit aan wet- en regelgeving zoals de AVG en de Wet openbaar bestuur. En nog belangrijker: we zijn in staat elkaar beter te informeren over urgente kwesties.

Werk je bij het Bestuursbureau [BB], de expertisecentra [EC] of bij de Faculteit Geesteswetenschappen? Stuur je documenten voor het DMS aan:

Werk je bij een andere faculteit? Neem dan contact op met het secretariaat van je instituut voor meer informatie.