Onderzoek

Geïnteresseerd in samenwerkingsprojecten met Indonesië? Schrijf je in voor WINNER

23 november 2020

Van 24 tot en met 26 november vindt de Week of Indonesian Netherlands Education and Research (WINNER) plaats. Tijdens de week staan de thema's gezondheid, biodiversiteit, duurzame energie, water, cultuur, recht en klimaatverandering centraal. Daarnaast krijg je een indruk van de samenwerking op het gebied van onderwijs en onderzoek tussen Nederland en Indonesië wordt, wat de kansen zijn voor financiering van gezamenlijk onderzoek en wat de prioriteiten van de onderzoeksagenda’s zijn.

De conferentie biedt ook de mogelijkheid voor de deelnemers om met elkaar in contact te om nieuwe samenwerkingen te vormen op de hoofdthema’s van deze conferentie.

De inschrijving is open voor iedereen die geïnteresseerd is in academische samenwerking met Indonesië. Deelname is kosteloos

Meld je aan op de website van WINNER

Sessies van Leidse wetenschappers

• Changes in biodiversity and health in the context of an urbanizing world
    Professor Maria Yazdanbakhsh, Leiden University Medical Center
    25 november 2020, 09.00 – 10.00 CET
  • Peace, justice and strong institutions : from knowledge to practice through strengthening legal education
    Professor Adriaan Bedner, Van Vollenhoven Instituut
    25 november 2020, 09.00 – 09.50 CET
  • Heritage Impact Assessment: promoting sustainable urban development
    Dr Mara de Groot, Managing Director at the LDE Centre for Global Heritage and Development
    25 November 2020, 11.00 – 12.00 CET

WINNER is een initiatief van NWO, Nuffic, de Nederlandse ambassade en een aantal overheidsinstellingen in Indonesië.