Universiteit Leiden

nl en

Onderzoek

Help mee en geef je feedback op de Research Support Portal

9 november 2020

Een gebruiksvriendelijke portal waar onderzoekers en ondersteuners snel informatie kunnen vinden over onderzoeksondersteuning. Dat is het doel van het project Research Support Portal binnen het programma Leiden Research Support. Met een gebruikerspanel is toegewerkt naar een prototype van de portal. 

Ben jij een onderzoeker of ondersteuner en denk je ook graag mee? Meld je dan aan bij Jos de Kooker (projectleider) voor het gebruikerspanel. Je ontvangt een link naar het prototype met een korte toelichting en de vraag om je feedback te delen. De input wordt gebruikt voor de definitieve versie van de portal. 

Leiden Research Support (LRS) is een programma ‘voor en door’ onderzoekers en ondersteuners. Het programma, dat is opgesplitst in 8 deelprojecten, zet in op de versterking van de ondersteuning voor onderzoekers en onderzoeksgroepen.

Deze website maakt gebruik van cookies.  Meer informatie.